Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help

Főoldal » Általános iskola » Matematika
436
32. Feladat b, c, d
33. Feladat a
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, 7. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

b,

24 = `1*24` = `2*12` = `3*8` = `4*6`

c,

60 = `1*60` = `2*30` = `3*20` = `4*15` = `5*12` = `6*10`

d,

200 = `1*200` = `2*100` = `4*50` = `5*40` = `8*25` = `10*20`


33,

Ebből jó lenne egy kicsit többet látni, mert egy halmazábrát se látok, római számokat meg pláne.
0