Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

(Kémia) C4 H8 molekula képlete

Főoldal » Középiskola » Kémia
631
C4 H8
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

2
Szia!
A C4H8 azt jelenti, hogy egy helyen a C között kétszeres kötés van, a többinél egyszeres.


CH2=CH-CH2-CH3


CH3-CH=CH-CH3


CH3-CH2-CH=CH2


CH3-C-CH3

és itt a középső C-hez kapcsolódik (lefelé) kettős kötéssel a =CH2
0

És csak egy maradt le, a ciklobután.
0