Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseg

Főoldal » Középiskola » Fizika
457
valaki ,hogy kell ezt kiszamolni fizika,kerem segitseg
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Sajnos csak számológéppel, ha nem gond:

`sinalpha` = 0,12

`alpha` = 6,892°

`cosbeta` = 0,41

`beta` = 65,795°
1