Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
445
Segitene valaki? Nagyon surgos lenne !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1,

`12*8 = 16*x`

x = `12*8/16` = 6 óra alatt (C)

2, 3 a 30-nak a `3/30*100` = 10 %-a (B)

3, 6-nál nagyobb a 7, 8 és 9

10 közül 3-at választhatunk ki jól, a valószínűség `3/10` (A).
0