Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS még ma

Főoldal » Általános iskola » Matematika
394
24-es egész segítsetek valaki. Csaba legalább te ha más nem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

4×16=2²×2⁴ =2⁶ ;
16×64=2⁴×2⁶=2¹⁰;
16×16=2⁴×2⁴=2⁸;
9×81=3²×3⁴=3⁶;
81×81=3⁴×3⁴=3⁸;
25×625=5²×(25×25)=5²×5²×5²=5⁶;
1000×1000=10³×10³=10⁶ , ami pontosan 1.000.000 (1 millió)! :)
1