Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Műveletek intervallumokkal, Sürgős!

Főoldal » Középiskola » Matematika
450
Sziasztok! Valaki nem tudna nekem segíteni?
Nem értem ezt a feladatot.

A=[-3;8]
B=[0;11[
AUB=
A metszete B=
A\B=
B\A=
Mind ezt számegyenesen ábrázolni.
Aki segít azt nagyon megköszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0