Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help

Főoldal » Általános iskola » Matematika
455
27. Feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, 7. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
27,

a, `1.25*10^2` = `1.25*100` = 125

b, `2.05*10^1` = `2.05*10` 20,5

c, `6.5*10^4` = `6.5*10000` = 65 000

d, `4.5254*10^6` = `4.5254*1000000` = 4 525 400

e, `3.15*10^0` = `3.15*1` = 3,15

f, `2.7*10^2` = `2.7*100` = 270

g, `4.1*10^3` = `4.1*1000` = 4 100

h, `5.4*10^6` = `5.4*1000000` = 5 400 000
1