Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Kémia
419
19/ 2.K1 esből az F a feladat!
Előre is köszönöm ha valaki segít és válaszol!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
f,

`-(2/3-5/6)-3/2:3/5` = `-(4/6-5/6)-(3/2*5/3)` = `-((4-5)/6)-(cancel(3)*5)/(2*cancel(3))` = `-(-1/6)-5/2` = `1/6-15/6` = `-14/6` = `-7/3`
0