Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8. os matek. a hasáb. Kérlek segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
394
csatoltam képet, légyszi segítsetek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, 4 dm

b, A= 2*(a*b+a*c+b*c)= 1+1+1= 3. 3*2=6

c, V= a*b*c= 1*1*1=1
0