Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA 9. OSZTÁLY SOS!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
416
A és B halmazokról tudjuk, hogy A U B={1; 2; 3; 4; 5; 6} A\B={1; 4} A metszet B={2; 5} Sorold fel az A és B halmaz elemeit
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1