Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
472
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

5,

a,

`85*40/100` = 34 fő jár médiaszakkörre

b,

`85*3/5` = 51 fő jár sportszakkörre.

c,

`34/2` = 17 fő jár mindkettőre

d,

85-(34+51-17+7) = 10 fő nem jár semelyikre sem.


4,

Ha megvan a `2/3`-a, akkor még szüksége van az `1/3`-ára.

`225000*1/3` = 75 000 forintot kell még összespórolnia.
0