Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

..........

Főoldal » Általános iskola » Matematika
360
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`400^3` = `(4^3*100^3)` = `64*1000000` = 64 000 000

`(a*b)^4` = `a^4*b^4`

Mondjuk a kérdést is jó lenne tudni.
0