Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házifeladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
426
A mértékegységek megfelelő átváltásával töltsd ki a kipontozott részeket!

a/ 26,5 m + 130 mm = ………… dm

b/ 12 óra – 3660 mp = ……….. perc

c/ 1,22 ………… liter
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,

26,5 m + 130 mm = `color(red)("266,3")` dm

b,

12 óra - 3660 mp = `color(red)("659")` perc

c,

1,22 ... liter (na mi legyen vele)
1