Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egészítsd ki!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
711
278,5mm+...........=10 m
67cm+3,8dm=...........m
5500 négyzetcentiméter+45>
>négyzetdeciméter=....... négyzetméter
81000dm+700m=.........km
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS holnapra kell
2
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Az elsőnél nincs mértékegység:

278,5 mm + 9,7215 m = 10 m ( 97,215 dm vagy 972,15 cm vagy 9721,5 mm)

67 cm + 3,8 dm = 1,05 m

5500 `cm^2` + 45 `dm^2` = 1 `m^2`

81000 dm + 700 m = 8,8 km
1