Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szám normálalak

Főoldal » Általános iskola » Matematika
380
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
24,

a = 20 500 000

b = 35

c = 100,5

d = 5,02

e = 5 000 000 000 000


25.

A Föld sugara `approx` `6.4*10^6` m;

a Nap sugara `approx` `7*10^8` m;

a Hold sugara `approx` `1.7*10^6` m;

a Föld-Hold közepes távolság `approx` `3.85*10^8` m;

A Nap tömegéből napont energiává váló anyag `approx` `3.456*10^(11)` t.
1