Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kéne!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
424
22;52;15 LNKO-jat es LKKT-jet szeretném megtudni. Köszönöm a válaszokat, előre is!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
22 = `2*11`

52 = `2^2*13`

15 = `3*5`

(22;52;15) = 1 (Legnagyobb közös osztó)

[22;52;15] = `2^2*3*5*11*13` = 8580 (Legkisebb közös többszörös)
0