Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazterületek

Főoldal » Középiskola » Matematika
386
A={1;2;5;7}
B={2;8;7;9;10}
C={3;7;8;9}
D={1;2;7;9;10}

A∪B
A∪C
A∪C
A∪D
A∩B
A∩C
A∩C
A∩D
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A∪B: 1, 2, 5, 7, 9, 10

A∪C: 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9

A∪D: 1, 2, 5, 7, 9, 10

A∩B: 2, 7

A∩C: 7

A∩D: 1, 2, 7
0