Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
424
Valaki segítene?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Megköszönném ha valaki segítene
1
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Van facebookod ott tudok segíteni
0

1,

a, út, s, km

b, idő, t, h

c, idő, t, s

d, út, s, m


2,


35 perc = `35/60` = `(7*cancel(5))/(12*cancel(5))` = `7/12` óra

b,

45 km = 45 000 m


3,

a,

1,8 m = 180 cm

b,

`(1.8m)/(1.8cm)` = 100-szorosa

c,

10 s = `10/60` = `1/6` perc

d,

`("10 perc")/("10 másodperc")` = 60-szorosa.


4,

a, 7 cm `gt` 7 mm

b, 24 h `gt` 24 s

c, 13 cm `lt` 13 m

d, 21 s `lt` 21 min.

0