Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
2046
Kerékpárunkat olyan számzárral védjük, melynek mind a 4 kerekén 10 számjegy van 0-tól 9-ig. Biztonságban van-e a kerékpár, ha 3 órán keresztül őrizetlenül hagyjuk, tudván azt, hogy egy gyakorlott zárfeltörő percenként kb. 50 lehetőséget is meg tud vizsgálni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha 4 kerék van akkor `10^4` = 10000 variáció van, az pedig, ha percenként 50 próba van, akkor `10000/50` = 200 perc = 3 óra 20 perc kellene hozzá, tehát sajnos nem fér bele.
0