Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyooon sűrgőős a válaszokat köszönööm!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
565
5 Írd be a megrajzolt Venn-diagramba az A, illetve a
B halmaz elemeit! Itt van rajzolva kettő venn-diagramm amibe be kell rajzolni az A és B halmaz elemeit)
A = {–6; –5; –1; 0; 2; 3; 4; 5}
B = {–10; –6; –4; –3; 2; 3; 5; 7}
Sorold fel az A ∩ B halmaz elemeit!
A ∩ B = ...............................................................

6 Írd be a megrajzolt Venn-diagramba az A, illetve B
halmaz elemeit! ( Itt is van rajzolva kettő venn-diagramm amibe be kell rajzolni az A és B halmaz elemeit)
A = {–9; –7; –4; –2; 1; 3; 7; 9}
B = {–8; –6; –2; 1; 3; 4; 5; 9}
Sorold fel az A ∪ B halmaz elemeit!
A ∪ B = ...............................................................

7 Határozd meg az A ∩ B és az A ∪ B halmaz elemeit!
A = {13-nál kisebb, 5-tel nem osztható természetes számok}
B = {16-nál nem nagyobb, 3-mal osztható természetes számok}
A∩B = ......................................................... A∪B =.................................................................
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1