Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Törtkitevőjű hatvány

Főoldal » Középiskola » Matematika
407
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a,

`4^(1/3)` = `root(3)(4)` `approx` 1,587

b,

`10^(3/4)` = `root(4)(10^3)` = `root(4)(1000)` `approx` 5,623

c,

`5^(-1/2)` = `root()(1/5)` =`root()(0.2)` `approx` 0,447

d,

`8^(-3/5)` = `root(5)(8^(-3))` = `root(5)((1/8)^3)` `approx` 0,287
0