Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Törtkitevőjű hatvány

Főoldal » Középiskola » Matematika
407
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

`8^(-3/5)` = `2^(3*(-3/5))` = `2^(-9/5)` = `root(5)(2^(-9))` = `root(5)((1/2)^9)`

`10^(3/4)` = `root(4)(10^3)`
0