Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. Tudna valaki segíteni előre is köszönöm. :)

Főoldal » Középiskola » Matematika
454
Az 5m méter magas repülő sas 25 fokos lehajlási szögben pillantva meg a bokorban megbújó nyulat. Milyen messze vannak egymástól ekkor? Válaszát egészre kerekítve méretben adja meg!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`sin25=5/x`

x = `5/sin25` = `5/0.4226` = 11,83 `approx` 12 m-re van a sas a nyűltól.
0