Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7. fizika:))

Főoldal » Általános iskola » Fizika
402
ha lehetne a 3. 4. 5.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
3, Ábra

4,

`v=s/t` = `(45m)/(50s)` = 0,9 `m/s`

5,

t = 5 perc = 300 s

s = 2700 m

`v=s/t` = `(2700m)/(300s)` = 9 `m/s`

1