Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

15.) Fóka 7 óra alatt ásná fel a kertet, míg Engin 13 óra alatt, mivel kicsit fáradtabb. Ha együtt állnának neki, akkor mennyi idő alatt végeznének a kert felásásával?

Főoldal » Középiskola » Matematika
591
a.) 4 óra 25 perc
b.) 4 óra 33 perc
c.) 10 óra
d.) 4 óra 45 perc
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kvíz, ncore
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Együttes munkavégzés:

x = `1/(1/7+1/13)` = `(7*13)/(7+13)` = 4,55 óra = 4 óra 33 perc
1