Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2.) Melyik tömeg nem mérhető meg egy kétkarú mérleg és a következő négy súly igénybevételével: 1, 4, 7, 10?

Főoldal » Középiskola » Matematika
693
a.) 19
b.) 14
c.) 13
d.) 15
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kvíz, ncore
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, 19 (ez)

b, 14 = 10+4

c, 13 +1 = 10 + 4

d, 15 = 10+4+1
3