Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
497
Sorold fel az elemeket!
A=10-nél nagyobb, 3-mal osztható prímszámok
B= 4 derékszöggel rendelkező ötszögek
C= 4 derékszöggel rendelkező négyszögek
D= téglalapok
E= 2 derékszöggel rendelkező háromszögek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A: üres halmaz (ha osztható, akkor nem prímszám)

B: üres halmaz (nem lehet ilyet szerkeszteni)

C: téglalapok, négyzetek

D: téglalapok, négyzetek

E: üres halmaz (két derékszög már 180°, nem marad több fok a harmadik szögre)
0