Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2-es számrendszer

Főoldal » Középiskola » Matematika
446
1011001110 hogyan váltok át tízes számrendszerbe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`1011001110_2` = `0*2^0+1*2^1+1*2^2+1*2^3+0*2^4+0*2^5+1*2^6+1*2^7+0*2^8+1*2^9` =

= `2+4+8+64+128+512` = 718
0