Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

5. matek :))

Főoldal » Általános iskola » Matematika
406
4. 5. 6. feladat ha lehetne:))
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

4,

a,

30000+400+50+6 = 30456

30000+4000+500+6 = 34506

3000+400+50+6 = 3456

b,

5000+400+80 = 5480

50000+4000+800 = 54800

jobb oldali:

50000+40+8 = 50048

50000+400+80 = 50480

c,

75304

57030

jobb:

34750

43075

5,

a,

10 tizes egy százas

100 tizes egy ezres

10000 tizes egy százezres

b,

10 százas egy ezres

100 százas egy tízezres

1000 százas egy százezres

6,

a, 50 db 10 forintost

b, 30 db százforintost

c, 20 db ezrestt.
0