Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2-es számrendszer

Főoldal » Középiskola » Matematika
398
2-es számrendszer
7 kérdés
1-100
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`1_2` = 1

`10_2` = 2

`11_2` = 3

`100_2` = 4

`101_2` = 5

`110_2` = 6

`111_2` = 7
0