Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
459
Reggel 7 ig kellene
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
8 csepp->5g cukor
1g cukor: 5/8 csepp
8 csepp->0.25ml
1 csepp->0.03125 ml

6kg gyümölcs->400*6=2400g cukor kellene
2400*5/8=1500 csepp édesítő kell
1500*0.03125=46.875 ml

1500 csepp édesítő kell.
46.875 ml édesítőt használtunk,
0