Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hf

Főoldal » Középiskola » Matematika
428
1.) f(x)=-3+6
2.)g(x)=(x+3)-4
3.)h(x)=x²+6x+5
4.) i(x)=√x+4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A 2. és a 3. ugyanaz lesz (ha ott lemaradt a négyzet):

`x^2+6x+5` = `(x+3)^2-9+5` = `(x+3)^2-4`

Ha nem, akkor egy lineáris függvény, g(x) = x-1.
Módosítva: 4 éve
1