Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pls help

Főoldal » Középiskola » Matematika
428
Előre is köszi a segítséget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a,

`vec(OF)` = `vec(a)+vec(b)`

b,

`vec(OD)` = `vec(b)+vec(c)`

c,

`vec(OG)` = `vec(a)+vec(b)+vec(c)`

d,

`vec(GB)` = `-(vec(a)+vec(c))`

e,

`vec(DE)` = `vec(a)-vec(b)`

f,

`vec(FD)` = `vec(c)-vec(a)`

g,

`vec(DA)` = `vec(a)-vec(b)-vec(c)`

h,

`vec(CF)` = `vec(a)+vec(b)-vec(c)`
1