Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7.o matek :)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
378
csak a 2. d,e meg a 4. vegig :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
d = `50354/10000` = `25177/5000`

e = `21/10`

4,

p = `14/5`

r = `49/4`

s = `159/57`

t = `124/33`

u = `743/500`

v = `4097/990`
1