Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SEGITSEG GYORSAN!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
453
Hatarozzatok meg az ismeretlen racionalis szamot:

a) 1,3x - 2=0,6. b) 4 +2x = 1 c) 3 (x + 0,8) = x +3,6
- -
5 2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, x=2
b, -1,5
c, 0,6

Ha hasznosnak találtad, kérlek jelöld megoldásnak :)
Módosítva: 4 éve
2