Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ki kell számitani az autó által megtett út hosszát a harmadik napon.

Főoldal » Középiskola » Matematika
369
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra, szöveges
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az első nap megtett `2/5*1200` = 480 km-t, a második napon megtett `1200*30/100` = 360 km-t.

A harmadik napra maradt 1200-(480+360) = 360 km.
1