Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
570
3. Kerdes kellene, koszonom :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
halmaz
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A:={-5;-4;-3;-2;-1;0;1;2;3;4;5}
B:={2;3;5;7}

Ezek metszete: A∩B={2;3;5}
A és B különbsége: A\B={-5;-4;-3;-2;-1;0;1;4}
1