Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika gyakorló feladatok.. ha tudnátok segíteni ebben a pár darab intervallum feladatban megköszönném , nem értem hogy hogyan ezt csinálni ... kérlek segíts:-):-)

Főoldal » Középiskola » Matematika
425
Küldöm a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
b,

Ábra

c,

J = `{x in RR| -2 le x le 1}`

d,

H = `{x in RR| -1 lt x lt 3}`

78,

a,

nyitott: K

zárt: J

félig nyitott, félig zárt: I, L

b,

I = `{x in RR|0 le x lt 3}`

J = `{x in RR|1 le x le 6}`

K = `{x in RR|-1 lt x lt 4}`

I\J = `{x in RR|0 le x lt 1}`

K\I = `{x in RR|-1 lt x lt 0 cup 3 le x lt 4}`

J\L = `{x in RR|1 le x le 4}`

I `cap` J = `{x in RR|1 le x lt 3}`

J `cap` L = `{x in RR|4 lt x le 6}`

J `cup` L = `{x in RR|1 le x le 7}`

K `cup` J = `{x in RR|1 lt x le 6}`
1