Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ha `g(x) = sqrt(x^2-1)` , akkor mivel egyenlő `g(h+1)`?

Főoldal » Középiskola » Matematika
534
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`g(h+1)` = `root()((h+1)^2-1)` = `root()(h^2+2h+cancel(1)-cancel(1))` = `root()(h^2+2h)`

E a helyes válasz
3