Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik

Főoldal » Általános iskola » Matematika
491
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

4
Szia!
a.: 5+3=8 8x4=32 32+2=34
Tehát az a) eredménye 34, erre a számra gondoltak
Módosítva: 5 éve
1

b.: 7-3=4 4x6=24 24-4= 20
A 20-ra gondolt
1

c.: 3x9=27 27+27= 54
Az 54-re gondolt
1

d.: 25:5=5 5x4= 20
A 20-ra gondolt
1