Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
422
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1,

`T=a*m_a` = `5.3*3.5` = 18,55 `cm^2`

2,

T = `((a+c)*m)/2` = `((1.3+5.5)*3.6)/2` = 12,24 `cm^2`

3,

`T=(b*m_b)/2` = `(4.5*2)/2` = 4,5 `cm^2`

4,

`T=(e*f)/2` = `(3.2*10)/2` = 16 `cm^2`

5,

K = `2*r*pi` = `2*4*3.14` = 25,12 cm

`T=r^2*pi` = `4^2*3.14` = 50,24 `cm^2`.
0