Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számolás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
481
Mely számjegyeket irhatjuk az x helyére hogy a kelletkezett szám osztható legyen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

3-mal: a számjegyek összege osztható 3-mal: 4+2+3 = 9 `rightarrow` x = 0, 3, 6, 9

2-vel: x = 0, 2, 4, 6, 8

5-tel: x = 0, 5

10-zel: x = 0..9 (minden számjegy jó)
0