Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
431
Határozd meg az eredményt a legegyszerűbb alakba
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`8/15+7/6` = `16/30+35/30` = `51/30` = `17/10` = 1,7

`15/16*6/5` = `90/80` = `9/8` = `1 1/8` = 1,125
0