Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
408
Ird fel hatványalakban,majd határozd meg az értékét

5*5*5=
(-2)*(-2)*(-2)*(-2)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`5*5*5` = `5^3` = 125

`(-2)*(-2)*(-2)*(-2)` = `(-2)^4` = 16
0