Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térgeometria

Főoldal » Általános iskola » Matematika
470
Köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,

Lapok: Az eredeti lapokhoz még 3 lap jön hozzá.

Élek: Megmarad a 12 él és még 9 új és lesz.

Csúcsok: 7 új csúcs lesz, viszont egy eltűnt.

b,

Felszín: Nem változott, ugyanannyival csökkent a felszín, mint amennyivel nőtt; A = `6a^2`

Térfogat: Az eredeti V = `a^3` térfogatból lejön a `V_1` = `(2/3a)^3` térfogat. `V_("új")` = `9^3-6^3`
2