Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mit tegyek ilyen esetben?

423
Sziasztok. Az éven végeztem a gimiben, kezdődik a nyári szünet. Ezután jönne a egyetem, igen ám de de ezzel van a probléma. Nagyon szeretnék elmenni, megpróbálni, hátha sikerül az a diploma, de anyám mindenáron le akar beszélni róla. Először látszólag belement, hogy jelentkezem. Azután jött a feketeleves. Mindennap csak a lebeszélő mondatokat hallgatom. ​Idézem: "Menj inkább dolgozni. Mit érsz ezzel a diplomával? Féltelek. Messze van".

Az utolsó kijelentés még igaz hisz 490 km-re van az egyetem tőlünk. A másik amiket hall az egyetemistákról..az alkohol a folytonos szex.. én nem ilyen vagyok. Kitudok maradni az eféle dolgokból. Egyke osztálytársam simán elengedték, engem úgy nem akarnak, hogy 3 testvérem van. Szeretem anyát, meg a családot is, de nem akarok itt megvénülni mellettük. Szinte vázában akar tartani. Amikor lát egy munkahirdetést, rögtön rámerőszakolja. Mit tehetnék? Engedjem el az egyetemet és hallgassak anyámra, majd éljek 45 évesen is anyám nyakán?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Egyéb

Válaszok

1
"de nem akarok itt megvénülni mellettük"
Akkor mi a kérdés? Láthatóan tudod, hogy mit akarsz, akkor válaszd azt.

Anyádnak meg tedd fel azt a kérdést, hogy a te életedet neked kell leélni vagy neki.

"A másik amiket hall az egyetemistákról"
Egy ilyenre én csuklóból azt reagálnám, hogy érdekes módon mégis átlagosan jobban keresnek a diplomások, mint a nem-diplomások.
Módosítva: 2 éve
6