Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
616
Sziasztok! Ha egy vizibombát 47 másodperc alatt tudok felfújni, akkor 400 darabot hány óra alatt tudok felfújni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Melyik része okoz nehézséget a feladatnak? Ez egy szorzás és mértékegység váltás.
-2

`400*47` = 18 800 s = `5,dot(2)` óra (=5 óra 13 perc 20 másodperc).
1