Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékszámítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
533
A c) kérdésre hogyan kell válaszolni?
A megoldás 50% elméletileg, de nem értem, hogyan jön ki.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek, százalék
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Fekete autók száma: 25+30 = 55

Fehér autók száma: 35+40 = 75

Különbség: 75-55 = 20

Ha 55 felel meg 100 %-nak, akkor

20 felel meg `20/55*100` = `36.dot(3)dot(6)` %-nak. Ennyivel van több fehér, mint fekete.
1