Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Találos kérdés

Főoldal » Középiskola » Matematika
394
Négy szám közül ismerünk hármat: a=2,b=4,c=3. Tudjuk hogy a négy szám átlaga 2. Mekkora a negyedik szám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

`(4+2+3+x)/4` = 2

x = `2*4-4-3-2` = -1 a negyedik szám.
0