Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítené valaki a megoldásban?

Főoldal » Középiskola » Matematika
444
Határozza meg a paralelogramma belső és külső szögeit ha két belső szög aránya 1:3!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1x+3x+1x+3x=360
8x=360
x=45
A paralelogramma belső szögei 45 és 135 fokosak. A 45 fokos belső szög mellett 135 fokos küldő szög van.
1

Szia!
schzol jól mondta :)
1